Καλεσμένος στην εκπομπή "Όλα για τη ζωή μας" ήταν ο Δημήτρης Μακρυνιώτης. Ο γνωστός σεφ μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για το αυτοάνοσό του.
"Έχω ένα από τα πιο σοβαρά αυτοάνοσα που υπάρχουν. Αν το δεις σαν δράμα, έχασες το παιχνίδι. Αφού μάθεις ότι το έχεις, θα πρέπει να καταλάβεις πολλά πράγματα για τη ζωή σου. Όταν ήρθε η διάγνωση σε μένα, τα πρώτα λεπτά ήταν σοκαριστικά. Όταν έμαθα τι είχα, γκούγκλαρα μπροστά στον γιατρό και αυτά που διάβασα δεν ήταν ευχάριστα και σοκαρίστηκα. Μου είπε η γιατρός μου τι θα κάνουμε και έδωσα το χρόνο που χρειάζεται" είπε αρχικά.
Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης πρόσθεσε στη συνέχεια: "Η μυασθένεια Gravis είναι από τις πιο σοβαρές ασθένειες. Θυμάμαι οδηγούσα ένα ολόκληρο καλοκαίρι με κλειστό το ένα μάτι, γιατί δεν είχα τη δύναμη να το ανοίξω και είχα και διπλωπία. Πολλές φορές σε έβλεπα τριπλό και δεν ήξερα ποιος είναι ο κανονικός. Έχω κάνει τηλεοπτική εκπομπή και όταν ήθελα να πιάσω το πιάτο, έκανα ότι γελούσα λίγο πιο έντονα, για να κλείσω το μάτι. Με το ένα μάτι ήξερα πού είναι, με τα δύο δεν ήξερα".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr