Στη συνύπαρξη του Γιώργου Λιάγκα με την Κατερίνα Καινούργιου στην παρουσίαση της πίτας εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτων αναφέρθηκε η Ελένη Τσολάκη στο Πρωινό Σου Σου.
"Είναι δουλειά όμως. Γιατί άμα σου κάνει κάποιος μια πρόταση και πας να κάνεις τη δουλειά σου, δεν θα πας; Θα πεις όχι και δεν θα πας; Μπορεί να είναι συνεργάτες σου, άνθρωποι που τους εκτιμάς, άνθρωποι που σε έχουν βοηθήσει ή σε έχουν εξυπηρετήσει οπότε θέλεις να ανταποδώσεις και μπορεί να είναι και δουλειά. Μπορεί να είναι τα πάντα. Αυτό δεν είναι θέμα σχολιασμού για μένα. Είναι στο πλαίσιο της δουλειάς μας όλα αυτά" είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.
"Δεν είχαν θέματα για μια παρεξήγηση που θα κρατήσει μια ζωή και "υπάρχει πόλεμος". Να μη γίνει κάποια προσβολή ή κάτι να ειπωθεί που θα είναι χοντρό, αυτό είναι θέμα που μπορεί κάποιος να το κρατήσει και να μην μιλάει στον άλλον. Όλα τα on air πειράγματα, όμως, δεν είναι θέματα για να μη μιλήσεις με τον άλλο ποτέ" πρόσθεσε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr