Follow us

Στέλιος Διονυσίου: Η μαμά μου ήξερε για τους έρωτες του πατέρα μου - "Πρέπει να κρατήσω το σπίτι μου"

Ο Στέλιος Διονυσίου μιλά για τον πατέρα του Στράτο Διονυσίου και για τη μητέρα του Γεωργία Λαβένη

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε στο πλατό του "Buongiorno" τον Στέλιο Διονυσίου το πρωί της Τετάρτης.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην παρουσιάστρια του Mega και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για την παράσταση - αφιέρωμα στη ζωή του πατέρα του, του Στράτου Διονυσίου, "Τα πήρες όλα κι έφυγες" ενώ αναφέρθηκε και στη μητέρα του, τη Γεωργία Λαβένη.

Ο ίδιος εξήγησε μεταξύ άλλων: "Δεν πάμε να παρουσιάσουμε τον πατέρα μου ως τον καλύτερο άνθρωπο του κόσμου. Ο πατέρας μου είχε τα πάθη του, είχε τις αδυναμίες του και αυτά τα λέμε, θα βγουν στην παράσταση".

Αμέσως μετά ο Στέλιος Διονυσίου επε: "Υπήρξαν επεισοδιακές για εκείνον χρονιές, που αντιμετώπισε τη δικαιοσύνη. Είχε έρωτες, αυτά τα ήξερε η μαμά, δεν τά 'ξερε; Απλώς η μαμά στάθηκε βράχος, είχε να μεγαλώσει τέσσερα παιδιά, εγγόνια. Οι παλιές γυναίκες -δεν θα πω ότι ήταν σωστό- είχαν μία άλλη νοοτροπία, ένα άλλο μυαλό, "Πρέπει να είμαι στο σπίτι μου και να κρατήσω το σπίτι μου" σκέφτονταν. Εννοείται ότι μία σημερινή γυναίκα, με τη ζωή του πατέρα μου, δεν θα έμενε δίπλα του, θα 'χει φύγει".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr