Follow us

Δάκρυσε στον αέρα ο Πύρρος Δήμας

Δάκρυσε ο Πύρρος Δήμας - Όσα είπε

Στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών το πρωί του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου αναφέρθηκε ο Πύρρος Δήμας στο Action 24 στην εκπομπή "Πρωινή Ζώνη".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Στενοχωριέμαι για την επόμενη μέρα. Στεναχωριέμαι γιατί φεύγοντας ο Αναστάσιος, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τον αντικαταστήσει. Ελπίζω και εύχομαι να συνεχιστεί το έργο του. Αυτό" είπε αρχικά ο Πύρρος Δήμας.

"Ο Αναστάσιος με είχε συμβουλέψει πολλές φορές. Πολλές φορές μου έδινε την ευχή του, είτε πριν τους αγώνες, είτε μετά. Για θέματα προσωπικά, για θέματα οικογενειακά ήταν δίπλα μου πάντα. Όχι μόνο σε εμένα. Όλους μας φώναζε παιδιά του. Σε όλες τις επιστολές του, με αποκαλούσε "παιδί μου”" πρόσθεσε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ CELEBRITIES

Πιο ανανεωμένη από ποτέ η Αντιγόνη Ψυχράμη | Η τεχνική που φώτισε τέλεια τα καστανά μαλλιά της

Η Αντιγόνη Ψυχράμη αποφάσισε να αποχαιρετήσει τη μονοτονία του σκούρου καστανού κάνοντας την πιο κομψή και φωτεινή αλλαγή στα μαλλιά της, που δίνει την ψευδαίσθηση του φυσικού ήλιου, χαρίζοντάς της ένα ανανεωμένο και λαμπερό look.

22 Οκτ 2025 20:00