
Θύελλα αντιδράσεων και ποικίλων σχολίων προκάλεσε τα τελευταία εικοσιτετράωρα η κωμική παράσταση "Πες το Ψέματα", αφού το αρχικό σχήμα περιλαμβάνει 17 άντρες κωμικούς και καμία γυναικα.
Από την παράσταση αποχώρησαν οι Στέλιος Ανατολίτης, Μάκης Παπασημακόπουλος, Διονύσης Ατζαράκης, Θωμάς Ζάμπρας αλλά και η Μάρθα Φριντζήλα, η οποία είχε συμπεριληφθεί σε επόμενο σχήμα της παράστασης, ενώ όπως έκανε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης, και η Νατάσσα Μποφίλιου απέσυρε την εμφάνισή της.
Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια που επίσης θα εμφανιζόταν σε επόμενη σύνθεση της παράστασης σημείωσε πως "Με σεβασμό στις γυναίκες κωμικούς και όποι@ νιώθε ι αποκλεισμέν@ απανταχού της γης, δε θα μπορούσα παρά να έχω αποσύρει τη συμμετοχή μου από την παράσταση 'Πες το ψέματα'. Όλοι μπορούμε να υποπέσουμε σε σφάλματα και αστοχίες, εκ παραδρομής ή από πεποίθηση, οφείλουμε όμως να διατηρούμε τα αντανακλαστικά μας ως άτομα και ως κοινωνία. Κι αυτό είναι επιλογή".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr