O Γιάννης Ευθυμίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και την Ευάννα Ζουμπούρογλο και αναφέρθηκε στον Στέλιο Καζαντζίδη ενώ αποκάλυψε και το μεγάλο παράπονο του τραγουδιστή.
"Όπως όλοι μας, ο Στέλιος είχε τις ιδιομορφίες του. Όταν όμως είσαι Καζαντζίδης, κάποια πράγματα τα θέλεις έτσι όπως τα θέλεις. Γκρίνιαζε γιατί δεν πέρναγαν τα τραγούδια του στον κόσμο, ήταν παντελώς κομμένος από τα ραδιόφωνα. Δεν τον έπαιζαν, μην κοιτάς τώρα τον φρενήρη ρυθμό αυτής της εποχής επειδή βγήκε η ταινία για τον Στέλιο και ακούνε όλοι Καζαντζίδη" είπε αρχικά.
"Ξαφνικά όλοι τον θυμήθηκαν. Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι, εάν ζούσε, δεν θα γινόταν η ταινία. Το είχε προσπαθήσει, μάλιστα είχε προτείνει και τον Γκλέτσο για να τον υποδυθεί. Λέω όμως, τώρα, ότι δεν θα ήθελε να γίνει η ταινία. Από κει και πέρα, κανένα σχόλιο" πρόσθεσε αμέσως μετά.
"Με τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τσεμπερόπουλου, ο Χρήστος Μάστορας το πήγε καλά. Την ταινία δεν την είδα, γιατί είπα πως δεν θα την δω. Επειδή τα έζησα, όμως, έχω άποψη. Πήγε ο γιος μου και την είδε αλλά δεν αναφέρονται όλα μέσα, δεν ήταν μόνο η Μαρινέλλα και η Καίτη Γκρέυ στη ζωή του Στέλιου" κατέληξε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr