Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος μαζί σε αγώνα του Παναθηναϊκού

Αθλητική βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Τον αγώνα του Παναθηναϊκού ενάντια στην Παρτιζάν για τη Euroleague πήγαν να παρακολουθήσουν από κοντά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, με την παρουσιάστρια να μην κρύβει τον ενθουσιασμό της.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει δείξει πολλές φορές την αγάπη της για τον Παναθηναϊκό, παρακολουθώντας αρκετούς αγώνες της ομάδας μπάσκετ από κοντά. Το βράδυ της Πέμπτης (9/1), όμως, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνόδεψε ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, η γνωστή παρουσιάστρια κοινοποίησε πολλά στιγμιότυπα από το γήπεδο που διεξάγεται ο αγώνας ενάντια στην Παρτιζάν, ενώ σε ένα Instagram story της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδειξε χαμογελαστή πως κάθεται δίπλα στον άντρα της, συνοδεύοντας την εικόνα με μια πράσινη καρδιά.