Follow us

Η εξομολόγηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου: "Ήμουν παρορμητική κι αν με χτυπούσε ο έρωτας..."

Όσα αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Την Αθηνά Τσαγκαράκη, την Αλίκη Συνατσάκη και την Ντορέττα Παπαδημητρίου συνάντησε η Μαίρη Συνατσάκη στο YouTube κανάλι της, με τις τέσσερις γυναίκες να μιλούν σε ένα vidcast σχετικά με τα red flags.

Η γνωστή ηθοποιός σημείωσε, αρχικά: "Θα σου πω, είναι προσωπικό μου. Ήμουν παρορμητική κι αν με χτυπούσε ο έρωτας στο δόξα πατρί, ό,τι και να μου έλεγαν… Νομίζω ότι όσο μεγαλώνουμε, είμαστε πιο ρεαλιστές και φεύγει αυτή η αφέλεια γιατί είναι κάμποσα και τα χαστούκια. Δεν ερωτεύεσαι πια ασυνείδητα με τον όποιον να είναι και τυφλά, όσο νεότερος.

Προσέθεσε, μάλιστα, ότι "Συναναστρεφόμενη με κάποιον το βλέπεις από την πρώτη στιγμή, απλά δεν το καταλάβαινες συνειδητά και φεύγεις, δεν προλαβαίνεις να δημιουργήσεις αυτή τη συναισθηματική σύνδεση που θα σε εμποδίσει από το να φύγεις τελικά όταν πια θα είναι αργά και θα είναι πολύ πληγωτικό για εσένα... Μιλάμε για red flags, μπας και γλιτώσουμε όλο τον πόνο που έρχεται όταν πια έχεις ερωτευτεί και όντως είναι δύσκολο να πεις ότι εγώ βλέπω τρία καλά και σημαντικά κι άντε έχει ένα π.χ. ότι μιλά συνέχεια για τον εαυτό του"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr