Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε στο "Πρωινό Σου Σου" και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις οικονομικές δυσκολίες την περίοδο κατά την οποία έζησε στην Αμερική με τον γιο του.
"Έχω κάνει παραγωγές που έχασα χρήματα. Η ζωή μου είναι ένα roller coaster, πότε ανεβαίνει πολύ ψηλά σε ύψη που προκαλούν ίλιγγο και πότε πέφτουν πολύ χαμηλά και μπορεί κανείς να πάθει νευρικό κλονισμό από την κατηφόρα" είπε αρχικά ο Στράτος Τζώρτζογλου.
"Ήμουν στην Αμερική με χωρίς καθόλου λεφτά. Πήγα με τον γιο μου εκεί να δώσει εξετάσεις για να μπει εκεί στο σχολείο. Δεν είχαμε λεφτά ούτε για ξενοδοχείο. Μπαίνουμε στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου κάνω μια δυνατή προσευχή, ανάβω ένα κεράκι και λέω "βοήθησέ με, σε παρακαλώ”. Πηγαίνω να πιώ σε μια καφετέρια ελληνική φραπέ και με γνωρίζει αυτός που το είχε, ο Γιώργος και μου λέει "θα ήταν μεγάλη μας τιμή να έρθεις να μείνεις σπίτι μου”. Και παθαίνω σοκ. Κάθε μέρα βιώνω θαύματα" πρόσθεσε.
"Αυτές οι δυσκολίες με ενώνουν με τον γιο μου. Δεν είδε τον πατέρα του σταρ στην Ελλάδα, αλλά έναν άνθρωπο να κολλάει αφίσες στο δρόμου και να καθαρίζει το χιόνι από το θέατρο" κατέληξε.