Τις φήμες που θέλουν την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη να μειώνεται σε διάρκεια, με τον ερχομό της νέας σεζόν, και το "Πρωινό" του Γιώργου Λιάγκα να ξεκινά την προβολή του, περίπου 45 λεπτά νωρίτερα από ο,τι συμβαίνει μέχρι σήμερα, σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο τελευταίο Happy Day του 2024, υπερασπιζόμενη τον Γιώργο Παπαδάκη.
"Θεωρώ ότι αυτή η απόφαση έχει να κάνει με το τι θέλει ο κος Παπαδάκης. Επειδή πολλοί σχολιάζουν αν πηγαίνει καλά se τηλεθέαση, είναι ένα πρόσωπο, το οποίο έχει αποδείξει ότι είναι έμπειρο κι οδηγεί αυτή τη ζώνη εδώ και περίπου 30 χρόνια, αν δεν απατώμαι. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός σε αυτό το πρόσωπο και να τον αφήσουν να επιλέξει ο ίδιος πότε θα αποφασίσει να ολοκληρώσει αυτήν την καριέρα με τον τρόπο που θέλει" είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συμπλήρωσε:
"Αν εξαναγκαστεί -όπως διάβασα- να ολοκληρώνει την εκπομπή του τρία τέταρτα νωρίτερα χωρίς ο ίδιος να το επιθυμεί ή να έχει επιδοκιμάσει μία τέτοια απόφαση ή αν έχει συναινέσει και συμφωνήσει, το θεωρώ ιδιαίτερα προσβλητικό για όποιον του το πρότεινε ή το σκέφτηκε. Αυτή είναι μία προσωπική μου άποψη"
Η παρουσιάστρια του Alpha έκλεισε τον σχολιασμό της, λέγοντας χιουμοριστικά πως "Όλοι αρχίζουν κι ανεβαίνουν. Μήπως να κατέβουμε εμείς και να τους πάρουμε μαζί μας;"
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr