
Συνέντευξη στο ΒΗΜΑgazino και στην Έρη Βαρδάκη παραχώρησε ο Τάκης Ζαχαράτος.
Ο δημοφιλής performer μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: "Εκείνη ήταν το διαβατήριό μου. Αυτή ήταν που έκανα και με έμαθε το κοινό. Τη λάτρεψα γι’ αυτό που δεν έδειχνε στον κόσμο. Αυτό το ευαίσθητο, ορφανό κοριτσάκι που έχασε τον πατέρα του τόσο μικρό. Και αυτή η γυναίκα δημιούργησε την περσόνα Αλίκη για να προστατέψει αυτό το τρυφερό, πληγωμένο παιδί που ήταν".
Ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρθηκε στην τελευταία φορά που είδε τη διάσημη σταρ: "Τελευταία φορά την είδα όταν είχε γυρίσει από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, που την είχαν γιουχάρει κάποιοι ανόητοι από τον εξώστη. Τους είχε πει εκείνο το αμίμητο "με εμένα ονειρευτήκατε από τις οθόνες σας και εσείς είστε ακόμα στον εξώστη”. Ακόμη και σήμερα, τόσα χρόνια μετά το θάνατό της, κάποιοι δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το κόμπλεξ απέναντί της".
Ο Τάκης Ζαχαράτος συνέχισε λέγοντας: "Την είδα, θυμάμαι, στο καμαρίνι. Μου έκανε εντύπωση ότι είχε κρατήσει ένα ροζ μπολ που της είχα στείλει με κάτι κρίνους. "Για να σε θυμάμαι”, μου είπε. Ήθελε μάλιστα να μου δώσει κι εκείνη κάτι δικό της. Δεν πρόλαβε. Χρόνια μετά, όταν έπαιζα στο θέατρο Αλίκη, ένα βράδυ, καθώς βαφόμουν, συνειδητοποίησα ότι είχε προλάβει τελικά να μου δώσει το δώρο της. Έπαιζα στο δικό της θέατρο".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr