Follow us

Κατερίνα Καινούργιου: "Με έπιανε συναισθηματική μελαγχολία - Ήθελα να έχω έναν σύντροφο"

Η Κατερίνα Καινούργιου θυμάται την έντονη επιθυμία της για σύντροφο

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην κάμερα του "Happy Day" τα σχέδια για τις γιορτές αλλά και για τις αναμνήσεις από το παρελθόν, από τα γυρίσματα του εορταστικού "Money Drop".

"Οι πρώτες εικόνες που έχω από τα Χριστούγεννα είναι να πηγαίνω με τη γιαγιά μου στο Μινιόν. Στη γιαγιά μου έχω τεράστια αδυναμία. Ήμουν ανυπόμονη και άνοιγα τα δώρα μέσα στο τρένο και μου έλεγε η γιαγιά μου "παιδί μου, άστο για το σπίτι”. Έλεγα τα κάλαντα στην οικογένειά μου, στην πολυκατοικία, ήθελα να βγάλω το χαρτζιλίκι μου. Τρώω, αλλά δεν έχω ιδέα πώς φτιάχνονται τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες. Όταν ήμουν νεότερη με έπιανε συναισθηματική μελαγχολία τα Χριστούγεννα, ήθελα να έχω έναν σύντροφο. Τα τελευταία χρόνια είμαι δόξα τω Θεώ καλά, οπότε δεν με πιάνει καθόλου" ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι είναι προληπτική: "Είμαι προληπτική με τα πάντα. Μια μέρα να μην έχουν πάει καλά τα νούμερα, ψάχνω ποιος μπήκε στο πλατό, ποιος βγήκε, ποιος φτερνίστηκε, τι φόραγες… Εννοείται, ποιος θα μπει πρώτος στο σπίτι, ποιος θα βγει τελευταίος, τι θα φοράω τα Χριστούγεννα, τα πάντα!".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr