"Αν υπήρχε μάθημα σε πανεπιστήμιο με τίτλο "Από το μηδέν στην κορυφή", θα έπρεπε να έχει το όνομά της"

Ποιος πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη έκανε αυτές τις δηλώσεις;

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Για τις συνεργασίες του με τον Γιώργο Λιάγκα, τον Νίκο Ευαγγελάτο αλλά και την Ελένη Μενεγάκη μίλησε ο Τάσος Τεργιάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα και την "RealLife", μιλώντας με εγκωμιαστικά λόγια για την δημοφιλή παρουσιάστρια.

Αρχικά ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην τωρινή συνεργασία του με τον Γιάωργο Λιάγκα σημειώνοντας πως "Η σχέση μου με τον Γιώργο Λιάγκα είναι σταθερή, τίμια και άκρως επαγγελματική. Τον σέβομαι, με σέβεται, ακούει με ενδιαφέρον τις απόψεις που λέγονται. Το κλίμα στην εκπομπή, που δίνει καθημερινή μάχη, είναι καλό και με διακυμάνσεις. Διαφορετικοί άνθρωποι έρχονται να συνεργαστούν για έναν κοινό σκοπό. Βαδίζω στην 5η χρονιά μου στον ΑΝΤ1 και νομίζω ότι βρήκα τον σταθμό που με εκφράζει απόλυτα, με ανθρώπους που εμπιστεύομαι και με εμπιστεύονται".

Επιπλέον, ο Τάσος Τετγιάκης ανέφερε πως "Έχω δουλέψει με τα μεγαλύτερα ονόματα της τηλεόρασης. Στην πορεία μου με βοήθησε η επταετής θητεία μου δίπλα στον Νίκο Ευαγγελάτο αλλά στην καριέρα μου άνοιξε καθοριστικό δρόμο η δεκαετής συνύπαρξή μου με την Ελένη Μενεγάκη".

Μιλώντας αναλυτικότερα για την Ελένη Μεναγάκη, ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 τόνισε ότι "Πάντα θα τη μνημονεύω. Πολλά από τα λόγια της στις ατελείωτες κουβέντες που κάναμε τα έχω στο μυαλό και στην καρδιά μου. Αν υπήρχε μάθημα σε πανεπιστήμιο με τίτλο "Από το μηδέν στην κορυφή", θα έπρεπε να έχει το όνομά της. Είναι το απόλυτο success story στην ελληνική τηλεόραση"