Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά για την Αλεξάνδρα Νίκα, αλλά και τον γιο του.
"Η αλήθεια είναι ότι παλεύω ακόμα να συνηθίσω να μιλάω ανοιχτά για την προσωπική μου ζωή. Θα τα καταφέρω. Χρόνο με τον χρόνο. Δεν είναι ωραίο για τους ανθρώπους που θέλουν να προστατέψουν μια κατάσταση, γιατί ακόμα δε ξέρεις πως θα πάνε τα πράγματα. Προσπάθησα να το προστατέψω όλο αυτό και γενικότερα, από τη στιγμή που επέλεξα να κάνω οικογένεια, προσπαθώ να κρατάω τον πυρήνα της μονιασμένο και ενωμένο, χωρίς να επηρεαζόμαστε από εξωτερικούς παράγοντες" είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
Αμέσως μετά, ο Κωσταντίνος Αργυρός μίλησε για τη στιγμή που η Αλεξάνδρα Νίκα του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος.
"Ήταν στο εξωτερικό, εγώ ήμουν στην Αθήνα, όταν μου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος. Ήμουν σε ένα γεύμα. Την ώρα που μου το είπε χαιρέταγα τους ανθρώπους για να φύγουμε κι εκεί που πάω να τους χαιρετήσω, πάγωσα. Αισθάνθηκα λίγο άβολα. Δεν ήξερα αν ήταν σίγουρο ή όχι. Ήταν λίγο παγωμένη στιγμή αλλά μετά οδηγήθηκαν όλα όπως έπρεπε" αποκάλυψε και πρόσθεσε: "Είναι το καλύτερο δώρο που έχει έρθει στη ζωή μου… Ένα τραγούδι που σίγουρα θα του αφιέρωνα είναι το "Θα ‘μαι εδώ”. Ίσως γράψω κάποιο καινούργιο" είπε ο τραγουδιστής.