Follow us

Αλέξανδρος Βάρθης: "Είναι ένας κακός και θρασύδειλος άνθρωπος που έχει μανία για την εξουσία"

Ο Αλέξανδρος Βάρθης μιλά για τον ρόλο του στη σειρά "Grand Hotel"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Αλέξανδρος Βάρθης

Ο Αλέξανδρος Βάρθης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "Gala" και στη δημοσιογράφο Αναστασία Καμβύση.

Με αφορφμή τον ρόλο του Βλάση στη σειρά "Grand Hotel", ο γνωστός ηθοπποιός ρωτήθηκε πώς αντιμετωπίζει τον ρόλο του κακοποιητή

Ο ίδιος απάντησε πάνω σε αυτό: "Είναι σίγουρα πολύ πιο δύσκολο, γιατί έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου κάποιοι λένε ότι αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να τα προβάλλουμε. Σε άλλες εποχές όμως αυτό συνέβαινε, οι γυναίκες και τα παιδιά ήταν ιδιοκτησία του άνδρα μιας οικογένειας. Το να διηγείσαι μια ιστορία με τέτοια άσχημα παραδείγματα δεν σημαίνει ότι τα επικροτείς, ίσα – ίσα τα υπογραμμίζεις ως τέτοια. Μάλιστα, επειδή το Grand Hotel είναι σειρά εποχής, έψαξα και διάβασα πολύ για εκείνα τα χρόνια, όπου η δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγο της δεν ήταν καν είδηση".

Και πρόσθεσε: "Ο Βλάσης είναι ένας κακός άνθρωπος που έχει μανία για την εξουσία, αλλά είναι και θρασύδειλος, γιατί όπου βρίσκει αντίσταση δεν έρχεται σε ρήξη, χρησιμοποιεί πλάγιους τρόπους. Προβληματίστηκα για το πού μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος για την εξουσία".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr