Ξανά ερωτευμένη Μαρία Μπακοδήμου;

H Μαρία Μπακοδήμου απαντά στις φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται σε νέα σχέση

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Σε φιλανθρωπική εκδήλωση βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Μαρία Μπακοδήμου και ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και τις φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με τον Γιώργο Λάγιο.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Ήρεμη ήμουν και πριν, δεν είναι ότι εντός ήμουν ταραγμένη. Απλώς τώρα έχω τον χρόνο να κάνω πράγματα που δεν είχα τον καιρό πριν όσο θα ‘θελα" είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Έχω στο μυαλό μου την τηλεοπτική μου επιστροφή μόνο αν υπάρχει κάτι που ταιριάζει με τα τωρινά μου ενδιαφέροντα, την αυτοβελτίωση, την επικοινωνία με τον κόσμο για θέματα που τον αφορούν. Όχι βαριά θέματα, σοβαρά και με πλερέζα αλλά ανθρώπινα και με χιούμορ" πρόσθεσε.

"Νομίζω ότι μετά την περιπέτεια της υγείας μου πατάω πολύ πιο γερά στα πόδια μου ή τουλάχιστον το νιώθω έτσι, γιατί εκτίμησα πολύ τη ζωή. Δεν θα ξανάκανα το Power of Love. Έκλεισε το κεφάλαιο, ωραία πέρασα αλλά έχω άλλες δουλειές τώρα" συμπλήρωσε.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Τέλος, ρωτήθηκε αναφορικά με τις φήμες γύρω από την προσωπική της ζωή, που τη θέλουν σε σχέση με τον Γιώργο Λάγιο.

"Σε ποιο κανάλι το ακούσατε αυτό; Παιδιά, υπάρχει μία σχέση εκτίμησης και αγάπης. Είναι ένας άνθρωπος πολύ έξυπνος, χαίρομαι να μιλάω μαζί του, να ανταλλάσσουμε απόψεις, να βγαίνουμε και να μιλάμε. Αν μας δείτε μαζί έξω, μην πείτε: α τι γίνεται;" απάντησε.