Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Κατερίνα Στικούδη το βράδυ της Πέμπτης, λίγο πριν την παρουσίαση των Καλλιστείων 2024 και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αποχώρηση του Νίκου Κοκλώνη από τον ρόλο του οικοδεσπότη.
"Εγώ δέχθηκα ένα τηλεφώνημα τη Δευτέρα και είπα κατευθείαν το ναι, γιατί είμαι και συναισθηματικά συνδεδεμένη με τα καλλιστεία. Δεν είναι για μένα απλώς μία παρουσίαση" είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη για την αντικατάσταση της Κατερίνας Καινούργιου.
"Δεν πρόλαβα να επικοινωνήσω με τον Νίκο, γιατί έχω δύο παιδιά και μόλις είπα το ναι, άρχισα να τρέχω στα πάρκα και στις δραστηριότητες. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ. Είτε το γνώριζα είτε όχι δεν θα άλλαζε κάτι που κλήθηκα να αντικαταστήσω την Κατερίνα Καινούργιου" πρόσθεσε.
"Εμένα είναι χαρά μου που είμαι εδώ. Από εδώ ξεκίνησα το 2005, οπότε είμαι πολύ συγκινημένη" κατέληξε.