Η Κλέλια Ανδριολάτου μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star και τον Ηλία Σκουλά και ρωτήθηκε για τη σκληρή κριτική που άσκησε η Πόπη Διαμαντάκου στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.
"Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει δικαίως 4η σεζόν στο Maestro. Στέλνουμε κι εμείς συνεχώς μηνύματα και προσπαθούμε να συνεισφέρουμε σε αυτό που θέλει ο κόσμος. Δεν ξέρω τι θα κάνει, το εύχομαι" είπε αρχικά η Κλέλια Ανδριολάτου.
"Δεν συνηθίζω να απαντώ σε αυτά. Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Όποιος δεν θέλει να δει το Maestro, ας μην το δει. Εγώ λατρεύω τον Χριστόφορο, τον εμπιστεύομαι και για αυτό είμαι στην ομάδα του. Είναι μία αγάπη. Έχω κάνει πράγματα, απλά τώρα είχε την ευκαιρία να δει ο κόσμος περισσότερα πράγματα από εμένα" πρόσθεσε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr