Έντονη ήταν η συζήτηση στο "Καλύτερα δε Γίνεται" του Σαββάτου, σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρο στον Βόλο, με τον Κωνσταντίνο Αντωνάτο να υπερασπίζεται την απόφαση του Κωνσταντίνου Αργυρού να εμφανιστεί εκεί.
Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε αρχικά για την αιτιολόγηση της συμπεριφοράς του Αχιλλέα Μπέου, από μεγάλη μερίδα που υποστήριξε ότι η συμπεριφορά του προς τους τεχνικούς έγινε στην πλάκα, λέγοντας πως "Στην πλάκα έχουν ειπωθεί τα χειρότερα".
Στην πορεία της συζήτησης, ένα μέρος από την παρέα του "Καλύτερα δε Δίνεται" υποστήριξε ότι η εμφάνιση του τραγουδιστή στη συγκεκριμένη εκδήλωση είναι σαν να νομιμοποιεί τη συμπεριφορά του δημάρχου, ο οποίος και στο παρελθόν έχει συμπεριφερθεί με αντίστοιχο τρόπο. Πάνω σε αυτό, ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος σημείωσε πως "Νιώθω ότι δεν μπορείς να αποκλείσεις μια πόλη, επειδή είναι δήμαρχος ο Μπέος να μην τραγουδήσεις σε αυτήν την πόλη. Υπάρχουν οι άνθρωποι που θέλουν να δουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Έχουν δικαίωμα αυτοί οι άνθρωποι να τραγουδήσουν με τα τραγούδια ενός τραγουδιστή και να διασκεδάσουν μαζί του" σχολίασε ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr