Follow us

Η απάντηση της Δήμητρας Κατσαφάδου για το πρόστιμο των 300.000 ευρώ για παραπλανητικές εκπτώσεις

300.00 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε στην εταιρία της Δήμητρας Κατσαφάδου για παραπλανητικές εκπτώσεις - Η απάντησή της

Κατσαφάδου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείο Ανάπτυξης, η εταιρία της Δήμητρας Κατσαφάδου "La Vie en Rose" προέβη σε παραπλανητικές εκπτώσεις τις περασμένες εβδομάδες και για αυτόν τον λόγο της επιβλήθηκε πρόστιμο 300.000 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Η Δήμητρα Κατσαφάδου το απόγευμα της Παρασκευής απάντησε δημόσια για το πρόστιμο που της επιβλήθηκε με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε Επίσης

"300.000 ευρώ πρόστιμο γιατί το λαδάκι μαλλιών αντί να το έχω για ένα μήνα στα 37ευρώ εγώ το είχα το καλοκαίρι συγκεκριμένα, στα 22 ευρώ! Εγώ θα κάνω πάντα χαμηλές τιμές για να μπορείτε να αγοράζετε! Λυπάμαι πολύ γιατί πληρώνω αμέτρητα χρήματα σε ΦΠΑ και φόρους εισοδήματος και δεν μπορούσαν παρά να με χτυπήσουν με αυτό τον τρόπο! Η επιτυχία πονάει! Και κάτι για όλους εσάς που με αγαπάτε: Η ΑΓΑΠΗ ΔΕ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!!!" έγραψε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr