Follow us

Ετεοκλής Παύλου: "Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις για την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη, μου φάνηκε άκομψο"

Το σχόλιο του Ετεοκλή Παύλου για την Ελένη Μενεγάκη

Στην εμπορική ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram και τα σχόλια τω ν ακολούθων της για το γεγονός ότι η παρουσιάστρια δεν έκανε καμία ανάρτηση για τη Βέφα Αλεξιάδου που έφυγε από τη ζωή αναφέρθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο Breakfast@Star.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Η αλήθεια είναι ότι όταν έχεις να ακούσεις για την Ελένη Μενεγάκη τόσο καιρό και γίνεται κάτι τέτοιο τόσο στενάχωρο, φεύγει από τη ζωή η Βέφα Αλεξιάδου τόσο στενή συνεργάτιδα της Ελένης, και βγαίνει δημόσια με κάτι τέτοιο, καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν οι αντιδράσεις. Κι εμένα μου φάνηκε άκομψο" είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Προφανώς και ήταν μαζί στον Πρωινό καφέ, αλλά αν αυτή η σχέση πια δεν υπάρχει και δεν είχαν καμία επαφή, δεν θα ήταν πιο υποκριτικό να ανεβάσει μία ανάρτηση;" είπε από τη μεριά της ο Κωνσταντίνος Ντάφλος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr