Follow us

Κάτια Δανδουλάκη: "Υπάρχει η γελοιότητα του να κάνεις τη νεότερη - Νομίζεις ότι είσαι ελκυστική σε αυτά τα χρόνια, δεν είσαι!"

Η Κάτια Δανδουλάκη εκφράζει την άποψή της στο "Στούντιο 4"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Την Κάτια Δανδουλάκη υποδέχτηκαν στο πλατό του "Στούντιο 4¨" η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος το απόγευμα της Τρίτης.

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων στους παρουσιαστές της ΕΡΤ για θέματα όπως η ηλικία και η συντροφικότητα.

Διαβάστε Επίσης

"Έχω απόλυτη αίσθηση της ηλικίας μου και της γελοιότητας του να κάνεις ότι είσαι νεότερος. Πάντα. Αν το χάσω αυτό, να με κρατήσετε όλοι. Η "γελοιότητα του να κάνεις ότι είσαι νεότερος" σημαίνει να κάνεις την μπέμπα, να κάνεις τη νεότερη, να μιλάς μπεμπεκίστικα που το κάνουμε όλοι για σαχλαμάρα, να νομίζεις ότι είσαι ελκυστική γυναίκα σε αυτά τα χρόνια, δεν είσαι!" δήλωσε αρχικά.

Αμέσως μετά, η Κάτια Δανδουλάκη είπε: "Έχουν υπάρξει έρωτες μεγάλων γυναικών με νεότερους άνδρες και αυτό γίνεται. Αλλά δεν αισθάνομαι μέσα μου ότι κάποιος μπορεί να ερωτευτεί μία γυναίκα μιας ηλικίας σαν και μένα, γιατί δεν έχει μέλλον αυτή η σχέση, θα με ερωτευτεί για πόσο; Τι είδους έρωτας θα ήταν αυτός;".

Κλείνοντας, η ίδια ανέφερε: "Δεν θα είχα διάθεση να ερωτευτώ έναν μικρότερό μου γιατί το ΄χω ζήσει στην τελειότητά του, οπότε θα ήταν άδικο προς τον άνθρωπο τον καινούργιο. Δεν νομίζω ότι η ζωή μου απαγορεύει να έχω δεσμό, νομίζω η ζωή με χόρτασε με δεσμό. Λες να ερωτευτώ στα 1οο μου χρόνια; Μακάρι".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr