Με αφορμή τον θάνατο του Αντώνη Λυμπέρη, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά μέσα από την εκπομπή του, "Το Πρωινό" στον Πέτρο Κωστόπουλο.
"Δεν ήξερα ότι είχε πρόβλημα με την υγεία του, από καρκίνο έφυγε ο άνθρωπος, εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα η ασθένεια. Μαθαίνω ότι γνώριζε πως έρχεται το τέλος, δεν του είχαν κρύψει οι δικοί του την αλήθεια. Πάλεψε πολύ ο άνθρωπος, ταλαιπωρήθηκε αρκετά και γνώριζε ότι η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη. Είναι από τις περιπτώσεις, που όταν ήταν πανίσχυρος τον έγλειφαν όλοι. Όταν έχασε τα λεφτά του, μόνο τη γυναίκα του είχε" είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.
"Υπάρχει κι άλλος εκδότης, που εγώ δεν θα κρίνω αν έκανε καλή η κακή διαχείριση, μιλάω για τον Πέτρο Κωστόπουλο. Τότε ήταν ο Λυμπέρης και ο Κωστόπουλος, οι δύο μεγάλοι εκδότες. Δεν ξέρω αν έκαναν λάθη ή όχι! Ο Κωστόπουλος, επειδή έχω κάνει παρέα μαζί του, όταν ήταν στα μεγαλεία του, έκαναν ουρά για να τον γλείψουν. Και όταν ο Κωστόπουλος έχασε τα λεφτά του, έκαναν ουρά για να τον φτύσουν! Και οι φίλοι του μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και ούτε" πρόσθεσε.