Follow us

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου "ακυρώνει" τη Λιάνα Κανέλλη: "Εγώ ξεκίνησα την ελεύθερη ελληνική τηλεόραση, είπα το πρώτο δελτίο"

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Τελικά ποιος εκφώνησε το πρώτο δελτίο ειδήσεων εκτός ΕΡΤ;

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ισχυρίστηκε πως ήταν εκείνη που ξεκίνησε τα δελτία ειδήσεων στην ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα, σε αντίθεση με όσα είπε η Λιάνα Κανέλλη στο "MEGA Stories” πριν λίγες μέρες για το πρώτο δελτίο του Μεγάλου Καναλιού.

"Εγώ τη ξεκίνησα την ελεύθερη τηλεόραση στην Ελλάδα. Γιατί άκουσα προχθές στο MEGA μια εκπομπή που έλεγε η Κανέλλη "εγώ είπα το πρώτο δελτίο”. Όχι, το πρώτο δελτίο της ελεύθερης τηλεόρασης στην Ελλάδα το είχαμε πει εμείς στην TV 100, ήμουν εγώ που το έλεγα” δήλωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, συνομιλούσα με την Κατερίνα Καινούργιου καλεσμένη στη "Super Katerina”. "Μάλιστα, μου ασκήθηκε ποινική δίωξη γιατί τότε δεν υπήρχε το καθεστώς. Υπήρχε η κρατική τηλε-κρατία, τότε ήταν παράνομο να εκπέμπες. Η TV 100 ήταν η πρώτη που εξέπεμψε, πέρα από τα κρατικά κανάλια. Μετά από κάτι μήνες άρχισαν το MEGA και το ΑΝΤ1. Εμείς το ξεκινήσαμε, από εκεί!” πρόσθεσε.

Για την ιστορία, το βράδυ της Τετάρτης, η Λιάνα Κανέλλη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή "MEGA Stories" και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου με αφορμή τη συμπλήρωση 35 ετών από την έναρξη της λειτουργίας του MEGA. Εκεί η σημερινή πολιτικός, που διέγραψε μια λαμπρή πορεία ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, ανέφερε πως το πρώτο δελτίο του MEGA ήταν το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, του οποίου παρουσιάστρια ήταν η ίδια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr