Στη σχέση και στον γάμο με τον Ισίδωρο Κούβελο αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της που παραχώρησε στον Μάνο Νιφλή και στο κανάλι ONE.
"Ισχύει ότι είναι ο dj του τραπεζιού. Είναι ένας άνθρωπος με τρομερό χιούμορ. Δηλαδή δουλεύει το σύμπαν κανονικά. Άμα τον δεις είναι έτσι βαρύς και σιωπηλός, αλλά όλα αυτά είναι προφανώς συσκευασία. Σε αντίθεση με τον Παύλο, ο Ισίδωρος με πήρε… έτοιμη. Με πήρε ως Ντόρα. Πολιτικά έτοιμη, με παιδιά αλλά με τον Δήμο… Και το άντεξε, με απίστευτη άνεση" είπε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη.
"Είμαστε δύο διαφορετικοί χαρακτήρες, γάμος δεν κρατάει αν δεν κάνεις συμβιβασμούς. Μην κοροϊδευόμαστε. Με τα πάνω μας και τα κάτω μας. Είναι μεγάλο πράγμα να έχεις τον σύντροφό σου. Κι εγώ ήμουν τυχερή που ερωτεύτηκα δύο φορές. Ο Καραμανλής μου είχε πει γιατί θα παντρευτώ κι εγώ του είχα απαντήσει γιατί γουστάρω να παντρευτώ. Ο σύντροφος είναι μεγάλη υπόθεση. Σε όλες τις περιπέτειες που είχα με την υγεία μου, έβλεπες έναν άνθρωπο είναι δίπλα σου" πρόσθεσε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr