
Είναι γνωστό πως η Ναταλία Γερμανού αποτελεί μια από τις παρουσιάστριες που έχει μεγάλη διάδραση με το κοινό της, μέσω social media, ενώ κατά καιρούς δίνει τις δικές της απαντήσεις μέσω X (πρώην twitter).
Όταν ένας χρήστης του Μέσου θέλησε να θίξει το ζήτημα της φημολογούμενης κόντρας της με τη Σίσσυ Χρηστίδου, την περίοδο που οι δύο παρουσιάστριες βρίσκονταν μαζί στον καναπέ του "Μες' στην καλή Χαρά", η Ναταλία Γερμανού θέλησε να ξεκαθαρίσει την όποια παραφιλολογία κυκλοφορεί.
Ειδικότερα, ένας χρήστης του X σημείωσε: "Την λατρεύει την Ναταλια η Σισσυ, όταν ξεμαλλιάζονταν στα γραφεία της διοίκησης του αλφα επειδή είχε βάψει το μαλλί ξανθό η Σισσυ και είχαν ίδιο μαλλί και οι δύο, μάλλον το είχαν ξεχάσει".
Την λατρεύει την Ναταλια η Σισσυ, όταν ξεμαλλιάζονταν στα γραφεία της διοίκησης του αλφα επειδή είχε βάψει το μαλλί ξανθό η Σισσυ και είχαν ίδιο μαλλί και οι δύο, μάλλον το είχαν ξεχάσει 🤭 #xamogelakaipali
— Zozefinos (@zozefinos) November 17, 2024
Λίγο αργότερα, η Ναταλία Γερμανού τόνισε: "Σίσσυ @SissyChristidou τον θυμάσαι τον Ζοζεφινο; Τη μέρα που σε χτυπούσα κάτω στα πλακάκια που έγινες ξανθιά καλέ. Τότε στα γραφεία του Αλφα και όρμησε ο Ζοζεφίνος να μας χωρίσει ?? Τι εννοείς δεν συνέβη ποτέ αφού ήταν μπροστά λεει. …."
Σίσσυ @SissyChristidou τον θυμάσαι τον Ζοζεφινο; Τη μέρα που σε χτυπούσα κάτω στα πλακάκια που έγινες ξανθιά καλέ. Τότε στα γραφεία του Αλφα και όρμησε ο Ζοζεφίνος να μας χωρίσει ?? Τι εννοείς δεν συνέβη ποτέ αφού ήταν μπροστά λεει. ….
— Natalia Germanou (@GermanouNatalia) November 17, 2024
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr