Follow us

Η "πληρωμένη" απάντηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στη Super Κατερίνα και απάντησε στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τα σχόλια σε σχέση με την τηλεοπτική του εμφάνιση μαζί με την Ιλάειρα Ζήση και την κόρη του στον Γιώργο Λιάγκα.

Διαβάστε Επίσης

"Πριν καν φύγω από το πλατό του Πρωινού, είπα στον Γιώργο Λιάγκα εκείνη την ημέρα ότι θα βγούνε να πούνε και θα υπάρξουν αντιδράσεις. Μίλησε ο Κωνσταντίνος και το περίμενα πιο γρήγορα. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και πρέπει να κοιτά τη δική του οικογένεια. Όταν ο Θεός αξιώσει τον αγαπημένο Κωνσταντίνο να αποκτήσει το δικό του παιδάκι, να πάρει τις δικές του αποφάσεις και να πράξει αναλόγως. Το να σηκώνει το δάχτυλο σε εμένα…" είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Διαβάστε Επίσης

"Το χαρακτήρισε όλο αυτό cringe. Είναι cringe να βλέπεις 2 ανθρώπους αγαπημένους, ερωτευμένους και παντρεμένους, που ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία και ξέρεις ότι αυτοί οι άνθρωποι έζησαν εξαρχής την ιστορία τους με τον κόσμο;" πρόσθεσε.

"Αν κι εγώ θέλω να αφήσω τα τοξικά πίσω κι έτσι αποφάσισα, αλλά δεν νιώθω ότι το παιδάκι του θα είναι υπερήφανο για όλα όσα έκανε ο μπαμπάς του όταν γεννηθεί. Είχε κι ατυχείς στιγμές με όσα έχει κάνει. Ξέρουμε να προστατεύσουμε το παιδάκι μας" κατέληξε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr