Το αιχμηρό σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου για Μπόμπα - Τανιμανίδη

Όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Την απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη στο προσβλητικό σχόλιο που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα στα social κάτω από την τελευταία ανάρτησή της σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Buongiorno.

Διαβάστε Επίσης

"Ρε παιδιά, συγγνώμη, είμαι προκατειλημμένος, το παραδέχομαι. Θεωρώ πως ό,τι κάνουν, και νερό να τους δω να πιούν είναι βαφτισμένο ως περιεχόμενο στα social media. Δεν πιστεύω Χριστό. Συγγνώμη Σάκη και Χριστίνα αλλά, δεν πιστεύω τίποτα. Συγγνώμη. Μια κειμενάρα τόση, με όλο αυτό το προηγούμενο, οτιδήποτε ποστάρουν είναι περιεχόμενο για τα social media. Οπότε δεν πιστεύω και οποιαδήποτε ακτιβιστική ενέργεια. Δεν πιστεύω ότι έχει καμιά… πιλάλα να προσφέρει στην κοινωνία και να πει ότι αυτά τα σχόλια είναι τοξικά…" είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Το συγκεκριμένο ζευγάρι κόβει τα σχόλια από αναρτήσεις και σε άλλες τα αφήνει… Στην ουσία του σχολίου συμφωνώ απόλυτα, στην πρόθεση έχω αμφιβολίες" πρόσθεσε.