Σοκάρει η Χρύσα Ρώπα: "Είχα κακοποιηθεί σε πολλούς τομείς της ζωής μου, ψυχολογικά και λεκτικά"

"Εμένα δεν με κράτησαν αυτοί που με γέννησαν" εξομολογείται η Χρύσα Ρώπα

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στο "Τετ α Τετ" με τον Τάσο Τρύφωνο παραχώρησε συνέντευξη η Χρύσα Ρώπα, με πολλά από όσα αναφέρει να αποκαλύπτονται μέσα από το τρέιλερ για την εκπομπή, που θα προβληθεί την Κυριακή στον Alpha Κύπρου.

Η γνωστή πρωταγωνίστρια ακούγεται αρχικά να λέει πως "Φλερτάρω με την κατάθλιψη. Γενικώς δεν είχα εύκολα και, ας πούμε, χαρούμενα χρόνια. Δεν έπαιξα. Εμένα δεν με κράτησαν αυτοί που με γέννησαν. Είχα κακοποιηθεί σε πολλούς τομείς της ζωής μου, ψυχολογικά και λεκτικά, και δεν το παραδεχόμουν. Δεν τον καταλαβαίνεις τον χειριστικό άνθρωπο".

Αναφορικά με τα επαγγελματικά της, η Χρύσα Ρώπα αποκαλύπτει μια εξουσιαστική σχέση που θέλησε να έχει μαζί της ένας εργοδότης , ο οποίος φέρεται να της είπε πως "Θα πάρεις τα λεφτά σου, θα σε βρίζω και θα κάθεσαι" με την ίδια να διαμηνύει πως "Δε θα με βρίζεις, γιατί αν με βρίζεις θα υποστείς τις συνέπειες".

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Χρύσα Ρώπα δηλώνει: "Μα εγώ δεν έκανα γάμο. Όλα γίνονταν λόγω συνθηκών. Δεν ήθελα να παντρευτώ".