Follow us

Η on air αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στο ενδεχόμενο να γίνει μητέρα

Η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής της

Στη χαρμόσυνη ανακοίνωση της Ανθής Βούλγαρη πως θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά αναφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Γλυκούλα μου συγκινούμαι πάρα πολύ γιατί ήξερα ότι το ήθελε πάρα πολύ, είναι αρκετά χρόνια με τον σύζυγό της και ξέρω ότι έκαναν προσπάθειες. Σε κάποιους ανθρώπους έρχεται αμέσως σε άλλους όχι" είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

"Εσύ θα κάνεις αγόρι και θα δεις τι συναισθήματα θα σου φέρει ο μπέμπης γιατί όλα τα αγόρια με τη μαμά τους έχουν μία ιδιαίτερη εξάρτηση" της είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Ας με ευλογήσει και ας με αξιώσει ο Θεός να κάνω παιδί, να μπορέσω να κάνω και εγώ αυτή τη διαδικασία που δεν είναι εύκολη και μετά ας είναι ό,τι φύλο θέλει. Υγεία να έχουμε και θα γίνουν όλα. Πολλές φορές έρχονται κάποιες στιγμές στη ζωή μας που λέμε "για δεν μου συμβαίνει αυτό;” και συμβαίνει κάτι άλλο στη ζωή σου που πρέπει να δώσεις προτεραιότητα και λες "είδες τελικά, ο Θεός ήξερε” και με προστατεύει για να δώσω προτεραιότητα κάπου αλλού και θα μου το φέρει όταν θα είμαι τελείως έτοιμη" συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr