Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Τριαντάφυλλο στο στήθος" βρέθηκε η Κλέλια Ανδριολάτου και έκανε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών για τη σειρά Maestro, ενώ ρωτήθηκε και για τις σχέσεις ανάμεσα στην Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
"Νομίζω ότι υπάρχει νοσταλγία, για μας είναι πολύ καινούργιο το ότι δεν έχουμε κάτι να γυρίσουμε ξανά. Κάθε φορά λέμε στον Χριστόφορο "κάτι δεν θα γράψεις, να μας κάνεις μία έκπληξη;". Όλοι του στέλνουμε μηνύματα: άντε, τι θα γίνει, θα γράψεις;", είπε αρχικά η Κλέλια Ανδριολάτου.
Όταν η Κλέλια Ανδριολάτου ρωτήθηκε για τη ρήξη στις σχέσεις ανάμεσα στην Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, απάντησε: "Πιστεύεις ότι εγώ θα σχολιάσω από όσο με ξέρεις; Άρα πάρα παρακάτω".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr