
Τις δηλώσεις της Χριστίνας Πολίτη στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών σχολίασαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα του Happy Day το πρωί της Τετάρτης.
"Ο τρόμος μου είναι να γίνω αναπαραγωγή στα sites", είπε η Χριστίνα Πολίτη.
"Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή, είχε αποτραβηχτεί πολύ από τη δημοσιότητα, δεν ήταν καθόλου εξωστρεφής", είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
"Τώρα βγαίνει κανονικότατα και με τον σύντροφό της. Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδος, διότι ο σύντροφός της είχε εμπλακεί σε μία ιστορία με το metoo. Γι’ αυτό και το θέμα με το γκουκλάρισμα", σχολίασε από την πλευρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου.
"Είχε εισπράξει πολλή τοξικότητα και η ίδια τότε ως σύντροφος. Είχε εμπλακεί σε μία ιστορία με το metoo και την κατηγορούσαν ότι τον καλύπτει και του κάνει πλάτες", κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr