Φαίη Σκορδά: "Σκέφτομαι τον Πάνο Μουζουράκη και τον τρόπο που συνεχίζει να υπερασπίζεται τον πατέρα Αντώνιο"

Στην πρόταση της εισαγγελέως κατά του πατρός Αντωνίου αναφέρθηκε η Φαίη Σκορδά

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στην πρόταση της εισαγγελέως κατά του πατρός Αντωνίου για περιστατικά κακοποιητικών συμπεριφορών αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης στο Buongiorno, με τη Φαίη Σκορδά να στέκεται στη στάση του Πάνου Μουζουράκη.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Τώρα αδίκως κάνω αυτή τη σκέψη, αλλά σκέφτομαι τον Μουζουράκη. Δηλαδή θέλω να δω τώρα, αυτός ο άνθρωπος ο τρόπος που συνεχίζει να τον υπερασπίζεται… Όλοι έχουμε βάλει μία άνω τελεία, πάθαμε όλοι σοκ όταν συνέβη" είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε Επίσης

"Όταν βγήκε αυτό το θέμα-γιατί φτάνουμε προς το τέλος της υπόθεσης- συζητούσαμε όλοι αυτό. Όχι μόνο στην τηλεόραση δημοσίως, αλλά στο σπίτι μας. Χάσαμε τα αβγά και τα πασχάλια. Ήταν κάτι πολύ σοκαριστικό. Απογοήτευση, θυμό και μετά με τη λογική περιμέναμε να δούμε την απόφαση της δικαιοσύνης. Όμως μού έρχεται ο Μουζουράκης τώρα. Αν τελικά βγει αυτό που πρότεινε η εισαγγελέας, ακόμα και ο Μουζουράκης θα πάθει αυτό που έπαθε μία ολόκληρη κοινωνία σε προσωπικό επίπεδο" πρόσθεσε.