Τον Σπύρο Παπαδόπουλο υποδέχτηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο "Στούντιο 4" της Παρασκευής.
Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στους παρουσιαστές της ΕΡΤ αναφερόμενος στην επαγγελματική του διαδρομή στον χώρο της υποκριτικής και του θεάματος.
Μεταξύ άλλων, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αναφέρθηκε με τον δικό της τρόπο στην προσωπική ζωή του Σπύρου Παπαδόπουλου.
"Είσαι εύκολος και συνεργάτης και σύντροφος..." είπε η παρουσιάστρια στον καλεσμένο της. "Ε, καλά αυτό..." αποκρίθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και έβαλε τα γέλια.
"Εκεί γιατί αλλάζει το πράγμα; Γιατί επιλέγεις να είσαι έτσι;" ρώτησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να της απαντά χαριτολογώντας και γελώντας: "Δεν επιλέγεις να είσαι έτσι... Τι θες τώρα ρε;".
"Προσπαθώ!" ήταν η τελική απάντηση του Σπύρου Παπαδόπουλου.
Δες το βίντεο!
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr