Follow us

Νίκος Γκάνος: "Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μου πάρει έξι μήνες για να επανέλθω"

Η εξομολόγηση του τραγουδιστή για τη δυσκολία που πέρασε λόγω της συμμετοχής του στο Survivor

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Νίκος Γκάνος

Για το πρόβλημα που αντιμετώπισε λόγω της συμμετοχής του στο Survivor τοποθετήθηκε ο Νίκος Γκάνος, μέσω Instagram, αποκαλύπτοντας ότι χρειάστηκαν έξι μήνες για να επανέλθει.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο το 2023, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας το σώμα του και σημειώνοντας ότι οι δύο μήνες συμμετοχής του στο Survivor του προκάλεσαν πολλούς τραυματισμούς και απώλεια πολλούς τραυματισμών.

Αναλυτικότερα, ο Νίκος Γκάνος σημείωσε: "Μετά από δύο μήνες συμμετοχής μου στο Survivor το σώμα μου πέρασε σοκ με πολλούς τραυματισμούς και το χάσιμο 10 κιλών, (όσοι δεν παίρνετε κιλά εύκολα γνωρίζετε καλά πόσο δύσκολο είναι πάρεις 10 κιλά πίσω και να τα πάρεις και σωστά!) δεν πίστευα λοιπόν ποτέ ότι θα μου πάρει έξι μήνες για να επανέλθω εκεί που ήμουν πριν!
But never give up💪🏻
Tip: Να μετράτε τα macros και δυνατές προπονήσεις!"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr