Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε πότε κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή με τον Γιώργο Μαυρίδη στον ΑΝΤ1

Ο Σάκης Τανιμανίδης μιλά για το "Reunion" που ετοιμάζουν με τον Γιώργο Μαυρίδη στον ΑΝΤ1

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στη Φαίη Φώτου και την κάμερα του "Πρωινού" μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο "Reunion” που ετοιμάζουν με τον Γιώργο Μαυρίδη, αλλά και τη σχέση του με τις κόρες του.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Αυτή την περίοδο ταξιδεύουμε για το reunion με τον Γιώργο Μαυρίδη. Πριν δύο μέρες γυρίσαμε, ήμασταν στην Αλβανία. Με τον Γιώργο είμαστε ανάμεσα σε ταξίδια και μοντάζ. Μέσα με τέλη Οκτωβρίου θα βγει το πρώτο επεισόδιο. Με τον Γιώργο ακόμα… δεν μιλιόμαστε! Κάνει ο καθένας τα δικά του και μετά τα δένουμε στο μοντάζ", είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Τα παιδιά δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι τους γονείς τους, τους ξέρει ο κόσμος. Τα παιδιά προσαρμόζονται με την αγάπη που τους δείχνουν οι γονείς. Δυσκολεύτηκα με τα ταξίδια και τα παιδιά. Προσπαθώ να περνάω χρόνο μαζί τους και να τους δίνω αγάπη" πρόσθεσε.