Follow us

"Λύγισε" η Έλενα Τσαβαλιά δίπλα στον Μάρκο Σεφερλή: Μείναμε με 600.000 ευρώ χρέος, σου είπα "πάμε να αυτοκτονήσουμε μαζί"

Συγκίνησε η Έλενα Τσαβαλιά

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Συγκίνησε η εξομολόγηση της Έλενας Τσαβαλιά δίπλα στον Μάρκο Σεφερλή, μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στο ξεκίνημα της κοινής τους ζωής..

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Η Σάσα Σταμάτη που βρέθηκε στο θέατρο το βράδυ της Κυριακής έκανε μια ανάρτηση στην οποία βλέπουμε την Έλενα Τσαβαλιά να προχωρά σε μία συγκινητική εξομολόγηση από τη σκηνή στο τέλος της παράστασης.

"Κάποιοι φίλοι σου σε εγκατέλειψαν στον πρώτο μήνα λειτουργίας αυτού του θεάτρου και μείναμε εσύ κι εγώ με 600.000 ευρώ χρέος, με ένα μωρό στην αγκαλιά και με σένα να θες να κυνηγήσεις αυτό το όνειρο, που έμοιαζε σχεδόν αυτοκτονία. Και σου είπα: πάμε να αυτοκτονήσουμε μαζί. Και κάπως έτσι έγινα ο άγγελός σου και όλα αυτά τα υπέροχα που λες στον κόσμο για μένα" είπε αρχικά η Έλενα Τσαβαλιά.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Έχω δει κοριτσάκια από την ηλικία του γιου μας, έως και πολύ μεγαλύτερα με όλα τα μέλη του σώματός τους ανοιχτά προκειμένου να πάρουν ρόλο, είτε γιατί έτσι πιστεύουν ότι δουλεύει το θέατρο, είτε γιατί αυτά μόνο έτσι μπορούν να δουλέψουν στο θέατρο. Τα έχω δει όλα. Έχω δει αρκετά να σέρνονται δίπλα σου και να σε "γλείφουν" προκειμένου να νιώσουν κάτι από αυτό το οποίο βιώνεις. Έχω δει αρπακτικά να προσπαθούν και κάποια από αυτά να καταφέρνουν κιόλας να… κόψουν ένα κομμάτι από τη σάρκα σου. Έχω δει ανθρώπους πάνω στη σκηνή να έρχονται να δουλέψουν με εσένα, με ταλέντο, με ήθος, με γνώσεις με αφοσίωση", κατέληξε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr