Συντετριμμένος ο θείος της Τίνας Αλεξανδρή, Τέρενς Κουίκ με τον θάνατό της: "Εσβησε τον υπολογιστή κι έφυγε για τον Παράδεισο"

Ο Τέρενς Κουίκ αποχαιρετά την ανιψιά του, Τίνα Αλεξανδρή

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η δημοσιογράφος του Mega Τίνα Αλεξανδρή έχασε τη μάχη για τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη και πόνο στην οικογένεια της και στους συναδέλφους της.

Διαβάστε Επίσης

Με ανάρτηση του ο θείος της Τίνας Αλεξανδρή, Τέρενς Κουίκ αποχαιρέτησε την ανηψιά του.

"Λάτρεψε τη δημοσιογραφία με πρώτο βήμα στο Δελτίο του BLUESKY. Μετά εντάχθηκε στις ειδήσεις του MEGA. Περήφανος θείος της, την έβλεπα με καμάρι να διακρίνεται. Όμως η Τίνα βρέθηκε τους τελευταίους πολλούς μήνες αντιμέτωπη με το καρκίνο. Το πάλεψε γενναία. Είχε τεράστια αποθέματα δύναμης η πάντα χαμογελαστή ανιψιά μου ακόμα και στα δύσκολα. Χθες, λίγο μετά τα 30 της χρόνια, έκλεισε το στυλό της, έσβησε τον Υπολογιστή της κι έφυγε για τον Παράδεισο. Νιώθω συντριβή", έγραψε ο Τέρενς Κουίκ.