Follow us

Μιχάλης Μαρκάτης: "Νομίζω ότι ένα παιδί πρέπει να έχει τη μαμά του κοντά για να μεγαλώσει"

Όσα ανέφερε ο ηθοποιός σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Μιχάλης Μαρκάτης

Συνέντευξη στην Σίσσυ Μενεγάτου και την εφημερίδα "On Time" παραχώρησε ο Μιχάλης Μαρκάτης, που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις "κλίκες" του θεάτρου αλλά και στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε αρχικά αν θεωρεί πως το χώρο του θεάτρου γίνονται χάρες για να πάρουν ρόλους κάποιοι ηθοποιοί και αν υπάρχουν παρέες και κλίκες, λέγοντας πως "Νομίζω ότι συμβαίνουν και αυτά. Πάντα συνέβαιναν. Εγώ όσο θυμάμαι να είμαι στη δουλειά, πάντα υπήρχε τουλάχιστον ένας αδύναμος κρίκος στο θίασο. Όλα αυτά όμως, στην ουσία της δουλειάς, φαίνονται πάνω στη σκηνή. Εκεί αποδεικνύει ο καθένας τι είναι κι όχι στο Instagram".

Όσον αφορά το νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, ο Μιχάλης Μαρκάτης είπε πως "Δεν έχω καμία αντίρρηση για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά θεωρώ ότι ένα παιδί χρειάζεται να έχει μητέρα. Νομίζω ότι ένα παιδί πρέπει να έχει τη μαμά του κοντά για να μεγαλώσει"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr