Ο ΣΚΑΪ παγώνει ένα από τα πολυδιαφημισμένα του project

Τι μέλλει γενέσθαι με τα νέα τηλεοπτικά προγράμματα που ετοίμαζε ο ΣΚΑΪ για το φετινό καλοκαίρι;

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Με καθυστέρηση θα πάρει τον δρόμο του για να βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ το "Cash Kitchen" σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου και την εφημερίδα "Real Life".

Πιο συγκεκριμένα, το νέο reality μαγειρικής της Acun Medya προοριζόταν για το καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ ωστόσο ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματά του.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Έκτορας Μποτρίνι έχει κλείσει για τη θέση του κριτή τη στιγμή που οι συζητήσεις με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο δεν προχωρούν λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι πρόκειται να γίνουν αλλαγές στο format καθώς στην αρχή η παραγωγή αναζητούσε 3 κριτές και τελικά θα περιοριστούν σε 2. Όσον αφορά το πότε θα βγει στον αέρα το "Cash Kitchen", οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι δεν υπάρχει σαφές χρονδιάγραμμα για την έναρξη της παραγωγής.

"Ενώ το "Cash Kitchen" προοριζόταν για πρεμιέρα στις αρχές Ιουλίου, τελικά παίρνει μετάθεση στην καλύτερη των περιπτώσεων, για τα μέσα Ιουλίου, χωρίς να αποκλείεται και αναβολή για τον χειμώνα" σημειώνει στο δημοσίευμα η Ναταλία Ανδρικοπούλου.