Follow us

Ελεονώρα Μελέτη: "Λες να υπήρχε εκπομπή με τηλεθέαση και να θέλει ο σταθμός να την εξαφανίσει τελείως;"

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το τέλος της εκπομπής "Mega Καλημέρα"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Στον Γιώργο Λιάγκα παραχώρησε συνέντευξη η Ελεονώρα Μελέτη. Η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε μεταξύ άλλων για την επιλογή της να κάνει αυτό το πολιτικό βήμα αλλά και για το τηλεοπτικό της μέλλον.

"Η προεκλογική περίοδος ήταν πολύ πιο απαιτητική απ' ό,τι τη φανταζόμουν, βασικά, δεν φανταζόμουν, δεν πρόλαβα να τη φανταστώ. Δεν έκανα τα παραδοσιακά βήματα που κάνουν συνήθως σε μία προεκλογική εκστρατεία. Είχαμε κανονίσει να παρουσιάσω το νέο μου βιβλίο, δεν το αλλάξαμε αυτό. Έκανα ομιλίες στις περιοχές που είχαμε ορίσει την παρουσίαση του βιβλίου. Το βιβλίο δεν λειτούργησε αμιγώς προεκλογικά γιατί σε κάποιες περιοχές, αν δεν μου το έθιγαν είτε οι οικοδεσπότες, δεν έκανα πολιτική τοποθέτηση. Ο προεκλογικός αγώνας μου στοίχισε μηδέν ευρώ, με φώναξαν σε κάποιους δήμους αλλά μετά από πρόσκληση των τοπικών ανθρώπων" ανέφερε αρχικά.

Η Ελεονώρα Μελέτη ασχολούταν από πάντα με τα κοινά: "Από τα φοιτητικά μου χρόνια ήμουν δαπίτισα, ήμουν πάντα δεξιά. Μάλιστα τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθώ με πολλούς δαπίτες της φιλοσοφικής σχολής της εποχής της δικής μου, θυμηθήκαμε και τα παλιά. Ήμουν ένας άνθρωπος που ενδιαφερόταν για τα κοινά, στήριζε διακριτικά, χωρίς όμως να μπαίνει με βάθος μέσα στις κομματικές διεργασίες. Έχω χάσει μόνο μία κάλπη στη ζωή μου, δεν έχω ψηφίσει άλλο κόμμα πέρα από τη Νέα Δημοκρατία".

Περνώντας στα τηλεοπτικά, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για την ολοκλήρωση της εκπομπής "Mega Καλημέρα".

"Δεν έχω αφήσει την τηλεόραση, η τηλεόραση είναι η δουλειά μου. Έχω ακόμα συμβόλαιο με το Mega, το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Ενημερώθηκα για την ολοκλήρωση της εκπομπής από τον κύριο Κώστα Σούσουλα την ώρα που ενημερώθηκαν και οι άλλοι. Και μάλιστα μπορεί να αποδειχθεί και από την αντίδρασή μου, η οποία ήταν εξαιρετικά συγκρατημένη. Προσπάθησα να την ελέγξω, τα κατάφερα. Όπως επίσης, ενημερώθηκα μετά από τη Φλορίντα Πετρουτσέλι ότι θα τελειώσει η εκπομπή δύο μέρες νωρίτερα απ’ ότι μάς είχε ανακοινωθεί. Δεν λέω ψέματα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να πω ψέματα, χρησιμοποιώντας και ονόματα από αγαπημένα στελέχη του σταθμού" απάντησε.

Για τους λόγους που οδήγησαν στην αυλαία της εκπομπής, η ίδια ανέφερε: "Έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο και τα νούμερα, δεν ήταν τα αναμενόμενα. Είναι δυνατόν; Λες να υπήρχε μια εκπομπή που κάνει τηλεθέαση και να θέλει ο σταθμός να την εξαφανίσει τελείως; Αν έκανε τηλεθέαση, θα βρισκόταν μια άλλη φόρμουλα, όπως πέρυσι. Εγώ ξέρω τους λόγους που η εκπομπή δεν έκανε τηλεθέαση και τους έχω επικοινωνήσει στο σταθμό, αλλά κάποια πράγματα δεν είναι για να τα μοιράζεσαι δημόσια και δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ".

Επιστρέφοντας στο πολιτικό κομμάτι, η Ελεονώρα Μελέτη ρωτήθηκε αν έχει δεχτεί εσωκομματικά βέλη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

άποιοι μου έχουν στείλει κάποια δημοσιεύματα τα οποία μπορεί να έχουν κυκλοφορήσει, αλλά δεν με αφορά, πραγματικά, σέβομαι τους πάντες. Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν, είμαι ευγενική με όλους. Δεν εστιάζω σε ανθρώπους που μπορεί να έχουν ενοχληθεί για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους με αυτήν την υποψηφιότητα. Εστιάζω μόνο σε αυτούς που θέλω να βοηθήσουν και κάνω την προσπάθειά μου με αξιοπρέπεια" απάντησε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα