Ξεκινά η δίκη του Φιλιππίδη στο Εφετείο | Στο πλευρό του η Ελπίδα Νίνου - Παρούσες Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους & Λένα Δροσάκη

Ξεκινά το πρωί της Δευτέρας στο Εφετείο Αθηνών η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για τις υποθέσεις τις οποίες έχει κατηγορηθεί

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Ξεκινά το πρωί της Δευτέρας στο Εφετείο Αθηνών η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για τις υποθέσεις τις οποίες έχει κατηγορηθεί.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Από νωρίς το πρωί, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Λένα Δροσάκη έδωσαν το παρών, αλλά και η σύζυγός του ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου.

Η δίκη στο Εφετείο οδηγείται προς αναβολή, καθώς οι δικηγόροι του θα βρίσκονται εκτός Αθηνών, κι έτσι προκύπτει κώλυμα στην υπεράσπισή του. Σε περίπτωση που το αίτημα για αναβολή γίνει δεκτό, η δίκη θα οριστεί για τον Σεπτέμβριο, ενώ αν το δικαστήριο δεν συμφωνήσει για αναβολή της, θα λάβει ολιγοήμερη διακοπή.

Ελπίδα Νίνου
Λένα Δροσάκη
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους