Φαίη Σκορδά: "Μου έστειλε μία φωτογραφία από το γήπεδο ο Γιώργος Λιάγκας, ο μικρός μου είχε βάλει..."

Η on air αναφορά της Φαίης Σκορδά στον Γιώργο Λιάγκα

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στην ιστορική νίκη που κατάφερε το βράδυ της Τετάρτης ο Ολυμπιακός έναντι της Φιορεντίνα, καθώς έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αναφέρθηκε η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, συγχαρητήρια σε όλη την Ελλάδα! Μία πολύ μεγάλη πρόκληση, που θα φέρει πολλά στον αθλητισμό. "Κοκκίνισε" ο Πειραιάς, "κοκκίνισε" όλη η Ελλάδα, όλοι κοκκινίσαμε" είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

"Εγώ γέλασα πάρα πολύ, γιατί μου ήρθε μία φωτογραφία από το γήπεδο που μου την έστειλε ο Γιώργος. Ο μικρός μου είχε το κασκόλ του Ολυμπιακού και το είχε βάλει στο πρόσωπο, το οποίο είναι προχωρημένο στάδιο. Τρελάθηκα!" πρόσθεσε.