Η αιχμηρή ατάκα της Δανάης Μπάρκα on air: "Υπάρχουν εκπομπές που κάνουν χιούμορ χωρίς να το έχουν"

Το όλο νόημα σχόλιο της Δανάης Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής της με αφορμή τα όσα λέγονται μεταξύ των τηλεοπτικών προσώπων τις τελευταίες ημέρες

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Με αφορμή τα όσα λέγονται μεταξύ των τηλεοπτικών προσώπων τις τελευταίες ημέρες, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να κάνει ένα όλο νόημα σχόλιο στον αέρα της εκπομπής της.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Ό,τι είναι να γίνει για καλό. Για τη Μπέττυ δεν το σχολιάζω καν, το έχουμε πει πολλές φορές από εδώ πόσο πολύ μας αρέσει. Με το καλό να ευδοκιμήσουν όλα και κυρίως να υπάρχουν εκπομπές που κάνουν χιούμορ και που έχουν και χιούμορ. Γιατί υπάρχουν και εκπομπές που κάνουν χιούμορ χωρίς να το έχουν. Και στην εκπομπή της Μπέττυς έχουν αποδείξει ότι το έχουν το χιούμορ" είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε Επίσης

"Δεν είπαμε ποτέ ότι πρέπει να αγαπάμε και να εκτιμάμε τους πάντες. Επίσης, κανένας δεν θα έπρεπε να φοβάται κανέναν, σε έναν ουτοπικό κόσμο. Το ότι στην τηλεόραση δεν είναι ισάξια όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα δεν σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να είναι ελεύθερος για τα πάντα" πρόσθεσε.