Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη στην ερώτηση "Τι δουλειά έχεις εσύ στην Ευρωβουλή που έχεις κάνει δουλειά τηλε-κατίνας;"

Σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων αποφάσισε να απαντήσει η Ελεονώρα Μελέτη, με αφορμή την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Ndp

Σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων αποφάσισε να απαντήσει το βράδυ της Τρίτης η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, με αφορμή την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Τι δουλειά έχεις εσύ στην Ευρωβουλή που έχεις κάνει δουλειά τηλε-κατίνας;" ήταν μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

"Είναι κάτι που θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να σας το απαντήσω αναλυτικά μετά από πέντε χρόνια" είπε η παρουσιάστρια.

"Δε νιώθω ότι μπλέκω ακριβώς με την πολιτική, νιώθω ότι μου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθώ μέσα από πιο επίσημους φορείς με πράγματα που ούτως ή άλλως όλα αυτά τα χρόνια ασχολούμαι και με ενδιαφέρουν μέσα από παράλληλες δράσεις που κάνω μαζί με την τηλεόραση. Δεν πρόκειται να κάνω καμία παραδοσιακή πολιτική εκστρατεία. Δεν έχω, εξάλλου ούτε τα μέσα, δεν θέλω να επενδύσω ούτε τα χρήματα, δεν έχω το επιτελείο, επομένως θα πάω συμβατικά. Θα χρησιμοποιώ τα Μέσα που έχω εδώ" είπε σε άλλο σημείο η Ελεονώρα Μελέτη.