Follow us

Καταπέλτης ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: "Δυστυχώς ο κύριος Τσουρός και ο κύριος Κατσαρίδης ήταν ευχαριστημένοι με αυτό το θέαμα"

Η αυστηρή τοποθέτηση του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για το ρεπορτάζ για τον Γιώγο Μαρίνο

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Κατά του ρεπορτάζ της εκπομπής "Ακόμα δεν είδες τίποτα" για τη σημερινή ζωή του Γιώργου Μαρίνου τάχθηκε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Μιλώντας στη Μάρτζυ Λαζάρου και το "Fay's Time", ο γνωστός δημοσιογράφος και τηλεκριτικός είπε: "Τον Γιώργο Μαρίνο τον ξέρω πολλά χρόνια. Ήταν ένας άνθρωπος λαμπερός, έξυπνος και χαρισματικός. Τα τελευταία χρόνια έχει εξαφανιστεί από τους φίλους του, από τους γνωστούς και τους αγαπημένους τους, από τους συνεργάτες του, απ' όλους. Είχα ακούσει διάφορα πράγματα, ότι έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και δυστυχώς όχι από τα προβλήματα υγείας που χτυπούν το σώμα αλλά τη βούληση και το μυαλό. Ήλπιζα να είναι καλά και να μην ισχύουν αυτά που είχα μάθει και να είχε μία οικειοθελή αποχώρηση. Δυστυχώς το τραγικό θέαμα που είδα το προηγούμενο Σάββατο επιβεβαίωσε -στον χειρότερο βαθμό- αυτό που είχα μάθει και δυστυχώς τα είδα στην τηλεόραση και σε μία εκπομπή που πρέπει να ομολογήσω πως η παρουσία της εκπομπής του παρουσιαστή της μέχρι τώρα δεν με είχαν πείσει πως θα μπορούσε να παρουσιάσει κάτι τέτοιο. Δυστυχώς ο κύριος Τσουρός και ο κύριος Κατσαρίδης ήταν πολύ ευχαριστημένοι με αυτό το θέαμα με μία ή δύο φωτογραφίες ενός ανθρώπου γερασμένου με χαμένο ύφος και μάτια και με ένα μικρό βιντεάκι, όπου κάποια κυρία κρατάει -εκκωφαντική μουσική- τον Γιώργο Μαρίνο ο οποίος πηγαίνει σαν ανδρείκελο πέρα δώθε. Καμία σχέση με τον πραγματικό Γιώργο Μαρίνο. Είναι ντροπή να παρουσιάζονται τέτοια θέματα και κάποιος θα έπρεπε να επέμβει".

Στη συνέχεια είπε: "Θα πρέπει να επέμβει κάποιος από το υπουργείο Υγείας όπου υπάγονται τέτοιου είδους ιδρύματα στα οποία φιλοξενείται ο κύριος Μαρίνος για το πώς γεμάτος χαρά ο διευθυντής του ότι "τι ωραία που περνάει, και τι ωραία μας τραγουδάει και μας χορεύει". Και πώς εκτίθενται τέτοιοι άνθρωποι που δεν έχουν κανένα να τους προστατέψει. Τελικά ούτε τον νόμο! Γιατί δεν έχουν συγγενείς. Μα καλά, δεν ντράπηκε κανένας; Δεν είχε κανένας λίγη τσίπα; Θα ήθελαν να συμβούν σε δικούς τους ανθρώπους αυτά τα πράγματα; Ένας άνθρωπος με με τέτοια παρουσία στην ιστορία της τέχνης και της νύχτας να μην το αφήνουν να ησυχάσει μέσα στη "σκοτεινιά" του μυαλού του; Δηλαδή αν ο Γιώργος Μαρίνος, όσο ήταν καλά, μπορούσε ακόμα και να φανταστεί αυτό το πράγμα, θα είχε αυτοκτονήσει. Σας βεβαιώνω γιατί τον ήξερα καλά τον Μαρίνο".

Και πρόσθεσε: "Είδα την απόλυτη σκύλευση, την απόλυτη εκμετάλλευση ενός ανθρώπου ανίκανου να αντιδράσει. Αυτό είναι αμαρτία από τον Θεό. Καταρχήν αν ήταν με τη σύμφωνη γνώμη του θα είχε μιλήσει. Αν μπορούσε να είχε γνώμη θα είχε και ομιλία. Είναι η απόλυτη εκμετάλλευση ενός άβουλου πλάσματος. Το ύφος, ο τρόπος που παρουσιάστηκε η φωτογραφία και το μικρό βίντεο δείχνει ότι ο άνθρωπος δυστυχώς δεν ήταν σε κατάσταση που είχαμε μάθει ότι βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια. Το να βρεις έναν άνθρωπο σε αυτήν την κατάσταση και να τον παρουσιάζεις γεμάτος καμάρι, τι να πω; Δηλαδή εδώ ξεπερνιούνται τα πάντα. Γι' αυτό σας λέω πρέπει να επέμβει ένα Υπουργείο υγείας. Εκτίθεται ένας άνθρωπος που παρουσιάζεται σαν τον καραγκιόζη για να γελάσουν μαζί του και να αποκτήσουν λίγη δημοσιότητα".

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης ανέφερε: "Δεν είναι δημοσιογραφική επιτυχία αυτό, είναι μία ντροπή και έλλειψη τσίπας. Από πού και ως πού είναι επιτυχία; Επιτυχία είναι αν βρεις τα οστά της οικογένειας του Τσάρου, ο πτώμα του Χίτλερ. Να βρεις ένα άνθρωπο άβουλο να μονάζει, χωρίς τη θέλησή του σε ένα ίδρυμα γιατί δεν μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του και να τον πετάς βορά στα πλήθη δεν είναι δημοσιογραφική επιτυχία. Είναι δημοσιογραφική καταστροφή και αποτυχία".

Κλείνοντας, ο ίδιος τόνισε: "Μου θύμισε σκηνές παλιά στην ελληνική επαρχία με τον τρελό του χωριού που τον πετροβολούσαν στους δρόμους [...] Πες ότι ότι πληρώθηκαν, πες ότι το έκανα από βλακεία. Τ θέμα είναι ο κύριος Τσουρός και ο κύριος Κατσαρίδης γιατί το επέτρεψαν και μπήκαν στη διαδικασία και το διαφήμισαν κιόλας. Μετά από αυτό, οτιδήποτε άλλο κάνει ο οποιοσδήποτε στην ελληνική τηλεόραση είναι πταίσμα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα