Follow us

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την καύση φίλης της στη Ριτσώνα: "Ήταν πολύ συγκινητική η τελετή με τον τρόπο που γίνεται"

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε την προσωπική της εμπειρία από την καύση μίας φίλης της και το κλίμα που επικράτησε στην τελετή

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σε μία ιδιαίτερη εξομολόγηση προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Πέμπτης στον αέρα του "Happy Day".

Διαβάστε Επίσης

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή όσα ανέφερε η Marseaux για την αποτέφρωση της μητέρας της, μοιράστηκε την προσωπική της εμπειρία από την καύση μίας φίλης της και το κλίμα που επικράτησε στην τελετή.

Διαβάστε Επίσης

"Σκέφτομαι καμιά φορά ότι εξαντλούμε την αυστηρότητά μας στα σχόλια στα social, ειρωνευόμενοι ή σχολιάζοντας κάποιον και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς έχει περάσει. Το να χάσεις σε τόσο νεαρή ηλικία τη μαμά σου είναι σκληρό. Είναι όπως ανάβουμε εμείς το καντήλι στη φωτογραφία του ανθρώπου που έχει "φύγει", του μιλάμε… για εκείνην αυτή η επικοινωνία, αυτός ο ομφάλιος λώρος υπάρχει μέσα από την τεφροδόχο της μητέρας της" είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

"Εγώ δεν θα το έκανα προσωπικά, γιατί θα επέλεγα να κηδέψω έναν δικό μου άνθρωπο με τον τρόπο που ορίζει η ορθοδοξία αλλά από την άλλη δεν είμαι άνθρωπος που κατακρίνει τις επιλογές των άλλων. Έχω βρεθεί και στη Ριτσώνα στην καύση μίας φίλης και ήταν πολύ συγκινητική κι εκεί η τελετή με τον τρόπο που γίνεται. Μάλιστα, υπήρχε και ένας παπάς για να διαβάσει μία ευχή, παρόλο που πήγε προς καύση η σωρός" απάντησε όταν ο Κώστας Φραγκολιάς την ρώτησε αν θα το έκανε και εκείνη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr