Follow us

Κατερίνα Λιόλιου: "Αντί να νιώσω θυμό, ένιωσα ντροπή. Με στεναχώρησε που δεν μου είπε μια συγγνώμη"

Όσα συζήτησε η Κατερίνα Λιόλιου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Κατερίνα Λιόλιου

Καλεσμένη στο "The 2Night Show" και του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Κατερίνα Λιόλιου, το βράδυ της Τρίτης,

Για τη νέα της μεγάλη επιτυχία "Νοικιάστηκε" και το ιδιαίτερο music video που παρουσίασε, η γνωστή τραγουδίστρια εξήγησε: "Με το που άκουσα το Νοικιάστηκε, εγώ ένιωθα πως κάτι είχε. Δεν φώναζε από την πρώτη στιγμή πως ήταν σουξέ. Επειδή πιστεύω πολύ στο ένστικτό μου, πάντα κρατάω την πρώτη αίσθηση, οι πρώτες εικόνες που είχα στο μυαλό μου ήταν εγώ να χορεύω. Δεν ήταν κάτι άλλο από αυτό που περίμενες να δεις; Μου πήρε 3 εβδομάδες προετοιμασίας, στον καθρέφτη στο σπίτι μου, να σταμπιλάρω την κινησιολογία".

Η γνωστή τραγουδίστρια, που τα τελευταία χρόνια είδε να εκτινάσσονται οι μετοχές στην εγχώρια μουσική σκηνή, μιλά στον διάσημο παρουσιαστή για το πολυσυζητημένο ατυχές συμβάν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν, όταν δέχθηκε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο στο πρόσωπο.

"Έχω δει διάφορα που γίνονται. Και σε εμένα συνέβη! Εμένα δεν ήρθε λουλούδι, ήρθε επαναφορτιζόμενο ηλεκτρονικό τσιγάρο. Δεν ήταν κάτι ελαφρύ. Δεν πιστεύω ότι έγινε επίτηδες. Μου έσκισε το μάτι για ένα εκατοστό, έτρεχαν αίματα μπροστά στον κόσμο. Αντί να νιώσω θυμό, ένιωσα ντροπή για τον κόσμο που ήρθε να πιει το ποτό του και ξενέρωσε το βράδυ του. Με στεναχώρησε που δεν σηκώθηκε αυτός που το πέταξε και δεν μου ζήτησε μια συγγνώμη, ότι έγινε κατά λάθος. Το είπα και πολύ ευγενικά, ότι όποιος το έκανε και δεν θέλει να ζητήσει συγγνώμη, να αποχωρήσει" διηγήθηκε η Κατερίνα Λιόλιου.

Για τον έρωτα στη ζωή της πρόσθεσε: "Ξέρεις τι ψυχούλα είμαι; Γενικά έχω άμυνες και πολλά φίλτρα. Αλλά μέσα μου είμαι χαλί, κουρελού. Πολύ συναίσθημα" αλλά σε άλλο σημείο τόνισε πως είναι μόνιμα ερωτευμένη αφού δεν της αρέσει να χάνει τον έρωτα από τη ζωή της ποτέ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα