Follow us

Ιωάννα Τούνη | Ο θάνατος της μητέρας της, η γέννηση του γιου της και οι τηλεοπτικές προτάσεις

Η Ιωάννα Τούνη ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τον θάνατο της μητέρας της, αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Η Ιωάννα Τούνη ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης στο "The 2night Show" και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την εγκυμοσύνη της, η οποία ήρθε σε μία δύσκολη περίοδο για την ίδια λίγο μετά τον θάνατο της μητέρας της, αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις.

Διαβάστε Επίσης

"Δεν ήταν κάτι που επιδιώκαμε σε εκείνη τη φάση. Ήταν κάτι που ήρθε ξαφνικά και είναι δώρο σταλμένο από τον θεούλη γιατί για εμένα ήταν μία δύσκολη μεταβατική περίοδος στην οποία είχε φύγει μόλις η μανούλα μου. Ήταν μεγάλη η αντίφαση του φεύγει μία ζωή και έρχεται μία νέα. Επειδή είμαι μοναχοκόρη και έχω μεγαλώσει μόνη, με το που "έφυγε" η μητέρα μου έλεγα ότι "μαμά δεν θέλω να είμαι μόνη και να έχω οικογένεια". Και τσουπ σκάει το κουτσουβελάκι και λέω δες τη μαμά τώρα την πονηρή. Για εμένα ήταν πάντως θείο δώρο" είπε η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε Επίσης

"Κάναμε το πάρτι αποκαλύψης για το φύλο του μωρού γύρω στους πέντε μήνες με τεσσεράμισι. Δεν το ήξερε κανείς από τους δύο, το έμαθε η κολλητή μου, η Λένια. Ήμουν πεπεισμένη ότι έχω κορίτσι γιατί ήθελα κορίτσι εγώ στο μυαλό μου. Πήρε αυτή τηλέφωνο τη γυναικολόγο μου, έκανε δηλαδή την επαφή και της είπα Λένια είσαι υπεύθυνη εσύ για να οργανώσεις το πάρτι αποκάλυψης φύλου μαζί με τους κολλητούς. Παίρνει λοιπόν η Λένια τηλέφωνο τη γυναικολόγο μου και λέει κλαίγοντας: 'Γιατρέ είστε σίγουρη ότι είναι αγόρι', γιατί εγώ ήμουν σίγουρη ότι είναι κορίτσι. Και λέει η γιατρός: 'Το βλέπω, νατο, το βλέπω!' Τελικά γίνεται το πάρτι αποκάλυψης φύλου και εγώ μόνο που δεν έκλαψα, ο Δημήτρης ήταν μες στην καλή χαρά! Δεν υπάρχει όμως… Με τον γιο μου πεθαίνω! Δεν το συγκρίνω το συναίσθημα, είναι ο άντρας της ζωής μου, τα μάτια μου είναι στον γιο μου, είμαι τόσο χαρούμενη που τον έχω. Ακόμα και η κούραση μου φεύγει σαν καπνός, είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί!" προσέθεσε.

Διαβάστε Επίσης

"Στην τηλεόραση υπήρξα πριν από 2-3 χρόνια στο J2US. Δεν μου λείπει η τηλεόραση και η εμφάνισή μου είναι μετρημένες. Δεν μου λείπει η δημοσιότητα, είμαι πολύ καλά. Με έναν τρόπο πάντα υπάρχω στο προσκήνιο. Έχουν γίνει προτάσεις για το My Style Rocks αλλά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Δεν θα το έκανα με τίποτα. Το μοναδικό που θα με ενδιέφερε να έκανα κάτι ταξιδιωτικό που ούτως ή άλλως το κάνω με τον Δημήτρη. Ο μικρός είναι σουρτούκος γιατί έτσι τον έχει μάθει η μάνα του. Δεν με δυσκολεύει στα ταξίδια, νιώθω ότι του αρέσει. Πήγαμε Νέα Υόρκη και Μεξικό. Οι πτήσεις είναι σύνολο 15 ώρες. Γκρίνιαξε όσο θα γκρίνιαζε και στο σαλόνι. Είναι εξοικειωμένος με τα αεροπλάνα. Μόλις μπαίνει στο αεροπλάνο αράζει, κοιμάται στην αγκαλιά μου. Κάθε εβδομάδα ανεβαίνω Θεσσαλονίκη αλλά μένω με τον άντρα μου Αθήνα. Η Bubblegun είναι το "παιδί μου”, μετρούσαμε ευρώ – ευρώ με την κολλητή μου και τώρα που το βλέπω να ανθίσει νιώθω τόσο υπερήφανη. Δεν θέλω να το αφήσω! Ο Δημήτρης δεν θα μπορούσε να ζήσει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Νιώθω ότι θέλει να ζει σε μεγαλύτερη πόλη" είπε κλείνοντας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα