"Για να δημιουργηθούν νέες συνταγές, χρειάζονται πολλή σκέψη, φαντασία και συνεχής πειραματισμός" δηλώνει στο Harper's Bazaar ο Στέλιος Παρλιάρος.
Διάβασε όλη τη συνέντευξη του Στέλιου Παρλιάρου στο www.harpersbazaar.gr
Ο ταλαντούχος pastry chef μοιράζεται τις γλυκές αλχημείες του και περιγράφει ένα τυπικό 24ωρό του
"Για να δημιουργηθούν νέες συνταγές, χρειάζονται πολλή σκέψη, φαντασία και συνεχής πειραματισμός" δηλώνει στο Harper's Bazaar ο Στέλιος Παρλιάρος.
Διάβασε όλη τη συνέντευξη του Στέλιου Παρλιάρου στο www.harpersbazaar.gr